HomeNasze Menu
Nasze Menu

Poznaj nasze Menu
W pierwszej kolejności zapoznaj się z naszą kartą innowatorskich koktajli,inspirowanych najnowszymi światowymi trendami. Każda z propozycji zawiera nietypowe marki alkoholi, część z nich jest sprowadzana do Polski wyłącznie na zamówienie Panoramy. Kolejno rzuć okiem na nasze przekąski, które doceni każdy entuzjasta wysublimowanej kuchni. To kiedy się widzimy?

Botanical Garden
Żubrówka Czarna infuzowana jałowcem, arcydziglem, kolendrą i rumiankiem, marakuja, ananas, limonka, tajska bazylia, tonik

Beautiful To See
Belvedere Citrus Polish vodka, Suze gentiane aperitif, Lillet blanc, maliny, cytryna, białko jaj, aromat kwiatu pomarańczy

Candy Sky
Wild Turkey Bourbon Whiskey infuzowany prażonymi ziarnamikakaowca, Wermut Martini Riserva Speciale Rubino, Frangelico likier z orzechów włoskich, wiśniowy ocet balsamiczny

Heaven
Żubrówka Bison Grass infuzowana rumiankową herbatą, sok wyciśnięty z polskich jabłek, cytryna, imbir, męta pieprzowa, galangal

Kicker
Żubrówka Czarna infuzowana cejlońską wanilią, Crème de Cacao Blanc, Chambord likier jeżynowy, Espresso, tradycyjny polski miód pitny i pianka z mleka sojowego

Primavera
Belvedere Pink Grapefruit, Aperol, cytryna, imbir, pianka z białka jaj, aromat dzikiego bzu

Bergamo
Tanqueray no. ten gin infuzowany pieprzem różowym, Lillet Blanc, Savignon Blanc, St. Germain likier z dzikiego bzu, domowa oliwa grejfrutowa i aromat bergamotki

Mai Tai
Plantation Original Dark Rum, Cointreau likier pomarańczowy, domowy kordiał migdałowy, limonka

Bloody Mary
Żubrówka Czarna, sok pomidorowy, sól selerowa, pieprz sarawak, tabasco, sos Worcestershire, cytryna

Ginger Sparkler
Koktajl bezalkoholowy, kokos, ananas, jabłko, imbir, trawa cytrynowa, piwo imbirowe

Mr. Tonicoff
Koktajl bezalkoholowy, kawa parzona na zimno, Fentimans, tonik, wiśniowy ocet balsamiczny

Royal
Taittinger Champagne, Chambord likier jeżynowy, cytryna, domowy bitters cytrusowy

Ceviche
Ceviche z łososia, sok z Yuzu, wódka, zioła Shiso

Rożki
Pianka kokosowa Tom Yam, chrupiące warzywa - danie wegetariańskie

Tuńczyk
Grillowany tuńczyk, sos Ponzu, chrupiący lotos, płatki z tuńczyka, majonez z białek

Tatar
Tatar z sarny, polski kawior, majonez z Żubrówką, dodatki

Wołowina Angus
Polędwica z wołowiny Black Angus, burak, wasabi, ziarna sezamu

Foie Gras
Foie gras, dżem z jabłek i imbiru, puder z pancetty, mikro zioła

Łosoś w sosie Teriyaki
Łosoś w sosie Teriyaki, kiełki fasoli, biała rzodkiew, sałatka wakame

Kurczak w sosie Yakitori
Kurczak w sosie Yakitori, ziarna sezamu, kapusta Bok Choy, smażony por

Ciasto Pandan
Ciasto Pandan, owoce leśne, sos balsamiczny

Tarta czekoladowa
Lody wasabi, imbir, Yuzu, tarta czekoladowa

Rubinowy deser
Zakochaj się w naszym nowym deserze z rubinowej czekolady.